Affiche More than honey

Film More than honey

Het lot van de natuur en van de mens is nauw verbonden met dat van de bijen. Op zoek naar antwoorden en verklaringen neemt de film “More than honey” ons mee op een fascinerende reis naar de betoverende wereld van de bijen…

“More than honey” is een razend interessante documentaire die ons meevoert naar een wonderbaarlijke, mysterieuze wereld, met behoorlijk indrukwekkende close-ups van de bijen – sierlijke en slimme wezentjes! Bovendien maakt Markus Imhoof ons op overtuigende wijze bewust van een fenomeen dat echt wel onrustwekkend is. Was het immers niet Albert Einstein die ons waarschuwde dat wanneer de bijen zouden uitsterven, de mensen vier jaar later zouden volgen?

Kijk op Het Belang van Limburg voor een (foto)verslag over de filmvertoning “More than honey” in het Loo op dinsdag 19 november!