Door de gekheid ben ik maar niet beginnen schrijven op 1 april. Aan de bestuivers: staat alles klaar om te vertrekken naar de bestuivingsvelden? Want lang zal het niet meer duren.  Het weer is wel maar zus en zo maar toch zijn we weer een acht-tal dagen naar voor geschoven. Een goede raad… overlaad je aanhanger niet want de meeste zijn maar verzekerd tot 750 kg. En zorg vooral dat je alles degelijk hebt vast gemaakt want een ongeluk is snel gebeurt. Blijf je thuis dan moet je net als de bestuivers zorgen dat er zeker niet teveel eten blijft zitten. Een koningin die geen plaats heeft zal snel zwermen. Met een beetje geluk zijn we al terug van de kersen voor 1 mei. Degene dienaar de koolzaad gaan is sterk aan te raden om bij thuiskomst meteen te slingeren want anders komt hij er niet meer uit vanwege de snelle verharding.

Iedereen een prachtig seizoen gewenst. Vragen? 0475/627987