Mijn verstand weet niet meer te schrijven! Erg hè!! Maar wat kan je nog vertellen na zo’n knudde jaar. Het was weer het jaar hoor ik jullie zeggen,,, en ik kan je geen ongelijk geven. De ene zegt: kunnen we dit jaar nog wel slingeren? De andere zegt dan weer: ik kom nog niet aan 1/3 van de vorige jaren.
Als 90% van de imkers zo’n verhaal komen brengen dan maak ik me eerlijk gezegd zorgen over het product dat sommigen toch weten aan te bieden. Ik kan stiekem meegeven dat ik toch al honing heb gezien dit jaar die helemaal vragen oproept. Dan denk ik… we gaan ons toch niet verlagen tot knoeien he?!
laat ons ervan uitgaan dat we nog steeds fier zijn op ons product, waarbij we ons niet laten misleiden tot honing vervalsing.
ik zeg altijd; het is wat het is,, de natuur beslist en laat er ons bij neerleggen dat ons gouden product afhankelijk is van de natuur.
Juli,,, vakantie maar toch moeten we onze kleine vrienden blijven in de gaten houden.
zorg dat je niet alles weg haalt zodat ze de winter ook nog kunnen halen.  Hou ook na het slingeren de varroa in de gaten zodat onze bijtjes gezond de winter kunnen halen.
orettig verlof iedereen en hopelijk fysiek terug in september.
vragen 0475-627987.
philip