Onze eerste samenkomst in oktober was een feit. We konden weer fysiek samen komen, weliswaar met de nodige voorzorgsmaatregelen. Het was een succes te noemen, iedereen was blij na zo’n lange tijd elkaar nog eens terug te zien.
Maar het was van korte duur. De voordracht van 12 november werd vanwege de stijgende Corona- cijfers opgeschort. Ook later zal beslist worden alle activiteiten te staken tot zeker eind 2021.
Ondertussen heeft elke vooruit denkende imker zijn vuile wasraten uitgesmolten en gezuiverd.
Elk Taxanders lid zal zijn was (volgens de voorgeschreven regels) kunnen binnen brengen tussen 22 en 28 november bij mij thuis (Waterstraat 42,3980 Tessenderlo). Eind november zal ik de was wegbrengen om te laten wafelen. Korte tijd later zullen jullie een bericht krijgen om je waswafels te komen ophalen.
Hopelijk heeft iedereen de Varroa bij zijn bijen onder controle? Want een slecht behandeld volk maakt veel minder kans om de winter door te komen. Ook een tekort aan eten kunnen leiden tot bijensterfte.
Vragen? 0475/627987