Loading Events

« All Events

Plantenruildag

19 maart om 13:00 - 18:00

Biodiversiteit in je tuin kan je gemakkelijk vergroten door planten die het goed doen in je tuin te ruilen met andere mensen. Deze veelzijdigheid aan bloemen en planten is niet alleen leuk om naar te kijken, maar is ook heel belangrijk voor bijen, hommels en vlinders.

Naar jarenlange traditie houden wij ook dit jaar weer bij de aftrap van het lenteseizoen een grote plantenruildag. Op zondag 19 maart is iedereen welkom om te genieten van een gezellige namiddag waar plantenliefhebbers planten kunnen ruilen en samen een glaasje kunnen drinken of een pannekoek of stukje taart kunnen eten.

Vanaf 13u kunnen de standhouders hun ruilmateriaal zoals zaden, planten, boompjes en struiken naar hun plaats brengen. Om 14u gaat de ruilmarkt officieel van start.

Onze huisleverancier, Peter Demoedt “Het Bijenhuis” uit Ranst, bemant op dit event een stand met alle noodzakelijke imkermaterialen. Vooraf bestellen is mogelijk.

Naast het ruilen van planten kan je bij ons ook insectvriendelijke zaden kopen. Het aanbod en de prijzen zijn te bekijken op onze website www.taxanders.be/bloemenzaad.  Je kan hier ook een bestelling plaatsen en je pakketje tijdens de ruildag oppikken.

Onze ruildag gaat door op volgende locatie:

CC De Molen
Molenstraat, 2C
3980 Tessenderlo

Alle standhouders en bezoekers worden verwend met een bijenvriendelijk plantje om mee naar huis te nemen.

Wij hopen jullie allen te ontmoeten op onze Ruildag!

Plantenruildag

Details

Date:
19 maart
Time:
13:00 - 18:00

Venue

aan de molen
Molenstraat 2
Tessenderlo, 3980 Belgium
+ Google Map